6972019130 Μαρωνιά Σητείας - Λασιθίου eteokrito@gmail.com
 
 
 
ΕΤΕΟΚΡΗΤΟ
Μελισσοκομία Μουτάκη - Σητεία Κρήτης
 
 
 

 
 
 

Το μέλι ΕΤΕΟΚΡΗΤΟ παράγεται και εμπορεύεται από την οικογένεια Μουτάκη. Το μεράκι, η υπομονή και η αγάπη για τις μέλισσες χρόνο με τον χρόνο βελτιώνει την ποιότητα του και το κατατάσσει ένα από τα κορυφαία προϊόντα. Το σήμα ποιότητας του Γεωπάρκου Σητείας, τα βραβεία ποιότητας και γεύσης καθώς και η βιολογική πιστοποίηση από τον οργανισμό ΔΗΩ:GR-BIO-01 μαρτυρούν την ιδιαιτερότητα και την θρεπτική του αξία. Συσκευάζεται κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις ώστε να διατηρεί τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του με όσο το δυνατόν λιγότερη επεξεργασία, στην πιο αγνή μορφή του.

 

Οι διαθέσιμες ποσότητες διαφέρουν από χρονιά σε χρονιά και εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν και το μέλι που θα προσφέρει η φύση αβίαστα. Δεν αναμειγνύουμε διαφορετικά είδη μελιού, δεν χαλάμε την ποιότητα του μελιού μας για να έχουμε ποσότητα και σεβόμαστε τις μέλισσες και την φύση. Αυτό το κάνουμε για λόγους συνείδησης και φιλοσοφίας για τη ζωή.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Το θυμαρίσιο μέλι Ετεόκρητο συλλέγεται στην ευρύτερη περιοχή του Γεωπάρκου Σητείας. Το ξηροθερμικό κλίμα και η ενδημική βλάστηση της περιοχής, παράγουν ένα από τα πολυτιμότερα δώρα της φύσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ

ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ

Το θυμαρίσιο μέλι είναι μια κατηγορία μελιού που την συναντάμε συχνότερα στα ελληνικά νησιά και λιγότερο στην ηπειρωτική Ελλάδα. Η Κρήτη φημίζεται για το αρωματικό θυμαρίσιο μέλι που παράγει και για τα πλούσια θρεπτικά συστατικά που προσφέρει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ